fordelene ved en rottespærre fra PipeSec

Fordelene ved en rottespærre fra PipeSec

Rottespærren fra PipeSec ApS er en anordning, som monteres direkte i kloakrøret via rensebrønden. Den tillader rotterne at passere fra hussiden, men samtidig blokerer den for rottens returnering til reden. Derved er huset sikret imod rotter. Rottespærren er produceret i syrefast rustfrit stål, med en tætningsring i gummi på ydersiden af rottespærren, så der er tæt mellem kloakrøret og rottespærren. Rottespærren holdes fast i kloakrøret af fladfjedre i rustfrit stål. Monteringsskruen kan på få sekunder flyttes, så rottespærren kan bruges både til afløb og tilløb. En rottespærre fra PipeSec er selvfølgelig VA godkendt med VA nummer 2.99/20348. Installer en rottespærre og problemet er løst!

Bliv rottefri nu +45 70 27 30 88 eller info@pipesec.com

Hvorfor installere en rottespærre?

Rotterne er nok det mest frygtede dyr gennem tiderne. De overfører sygdomme, bider igennem elektriske installationer, ødelægger kloakrørene og formerer sig i en grad, som ingen andre dyr kan præstere. Tit dør de under gulve i huset og medfører store omkostninger, da gulvet skal graves op. Det ses også ofte, at rotterne kommer op igennem toilettet via kloakrør og faldstamme. En engelsk undersøgelse viser, at tre ud af fire rotter er resistente for kendte gifte, og det gør bekæmpelsen af rotter næsten umulig. Fødevarevirksomheder og restauranter er specielt udsatte. En rotte, eller bare afføringen fra en rotte, som bliver fundet i en sådan virksomhed, medfører øjeblikkelig lukning indtil problemet er løst. Dette medfører naturligvis også store omkostninger, ligesom kundernes tillid til virksomheden vil reduceres væsentligt. Dette kan forebygges ved en lille investering, men med store besparelser og væsentlig risici minimering til følge.

Pipesec ApS producerer rottespærrere

Rottesikring er meget vigtigt, idet rotterne ødelægger kloakrørene, elektriske installationer og medfører risiko for farlige sygdomme. En rottespærre fra PipeSec tillader rotterne at forlade stikledningerne, men forhindrer dem i at komme tilbage. Rottespærrere er også en fordel for miljøet, da man ikke har brug for giftige bekæmpelsesmidler, men simpelthen har en anordning, som sørger for, at rotterne forhindres i at komme ind i huset. Restauranter og fødevarevirksomheder kan med fordel bruge rottespærrere som forebyggelse. En lukning af en restaurant eller fødevarevirksomhed på grund af rotter er en ualmindelig dyr forseelse, og for restauranternes vedkommende er det utroligt svært at genskabe tilliden hos gæsterne. I private hjem sker det tit, at en rotte afgår ved døden under gulvet i huset, fordi den har bidt i en elektrisk installation. Dette medfører en dyr opbrydning af gulvet, fordi lugten ikke er til at holde ud. Så forebyggelse er lige så vigtig som behandling af et akut rotteproblem. I Danmark er der lovkrav om, at kommuner skal installere rottespærre på offentlige bygninger, institutioner og hospitaler. Også i denne forbindelse er der tale om forebyggelse, men også en stor besparelse både økonomisk og miljømæssigt, idet brugen af rottegift reduceres væsentligt. Rottespærren fra Pipesec kan monteres fra jordplan igennem rensebrønden ved hjælp af en monteringsstang. Det der tager længst tid i forbindelse med installation af en rottespærre, er faktisk at fjerne kloakdækslet. Man skal dog være opmærksom på, at i Danmark er det lovbefalet, at kun autoriserede kloakmestre må installere rottespærrere i rensebrøndene. Vil du også undgå generne ved rotter, så kontakt os for yderligere information. Man skal dog være opmærksom på, at i Danmark er det lovbefalet, at kun autoriserede kloakmestre må installere rottespærrere i rensebrøndene.

Se her hvor nemt det er at få installeret en rottespærre fra PipeSec.